Naujienos
images/slides/rtvmc-slide-02.jpg

Sausio 12 dieną Radviliškio technologijų ir verslo mokymo centro virėjo specialybės vyr. profesijos mokytojos Rima Miliauskienė, Gražina Butvilienė ir Laimutė Kasperavičienė dalyvavo Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro viešbučių ir restoranų sektoriniame praktinio mokymo centre vykusiame profesiniame seminare „Užsienio šalių virtuvių patiekalai”.

Seminarą organizavo Kėdainių profesinio rengimo centras kartu su Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centru. 

Profesinis seminaras buvo organizuotas pagal Erasmus+ programos mobilumo projektą Nr. 2016-1-LT01-KA116-023109 „Tarptautinė patirtis – profesinio mokymo kokybės užtikrinimas“. Praktinį seminarą vedė svečiai iš Turkijos: Nebi Durgun, viešbučio „Belcekiz beach Hotel“ virtuvės šefas ir Zeynel Ozorman, viešbučio „Belcekiz beach Hotel“ maisto ir gėrimų skyriaus vadovas. Jiems talkino Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro profesijos mokytojos. Seminaro dalyviai turėjo galimybę praktiškai gaminti užsienio šalių patiekalus, vadovaujant šefui iš Turkijos.

          Seminaras paliko didelį įspūdį: pagaminti patiekalai buvo nepaprastai skanūs, o įgyti profesiniai įgūdžiai – labai naudingi ir reikalingi.

                                                        Vyr. profesijos mokytoja Rima Miliauskienė