Naujienų archyvas

„Mokytojas yra tas, kuris laiko tave
talentingesniu negu tu pats
ir padeda tai atskleisti“
BobProctor

Mokytojas - vienas svarbiausių asmenų žmogaus gyvenime. Iš mokytojų išmokstama ne tik matematikos, chemijos, kalbų, įgyjama profesinių žinių, bet ir sužinoma, kaip derėtų elgtis su aplinkiniais, kas yra draugystė, tikslo siekimas ir žodžio laikymasis.

Diena skirta Mokytojui

Spalio 5 dieną centre vyko popietė mokytojų dienai paminėti. Mokinių tarybos mokiniai kartu su auklėtoja Birute Adminiene ir profesijos mokytoja metodininke Raisa Bučinskiene organizavo gražią šventę. Mokytojams įteiktos mokinių dekoruotos dovanėles. Iš mokinių lūpų skambėjo padėkos žodžiai ir palinkėjimai.

Sveikinimo žodžius tarė direktorius Jonas Pravilonis, linkėdamas stiprybės, sveikatos, kūrybingų ir drąsių idėjų bei gebėjimo įkvėpti mokinius geriems poelgiams.

Centro bendruomenės pirmininkė Vaida Šprunkė linkėjo išlikti visada jauniems ir energingiems. Popietės metu garbingai apdovanoti mokytojai, įteikti padėkos raštai už ilgus pedagoginius darbo metus, atsidavimą, kūrybą, meilę ir rūpestį.

Mokytojai šią ypatingą dieną turėjo galimybę susėsti ir kartu pabendrauti prie arbatos puodelio.

Tegul mokytojų išmintis, kūryba, savitarpio supratimas, pasiaukojimas, kantrybė puošia mokytojų sielas ir uždega jose norą dalintis savo dvasiniais lobiais su mokiniais.

Bibliotekininkė Tatjana Proščepenkienė