Naujienų archyvas

Kiekvienas žingeidus, patobulėjęs žmogus žingsnis po žingsnio daro Lietuvą geresne šalimi gyventi mums visiems!

Gegužės 23 d. būsimi virėjai ir kambarių tvarkytojai susipažino su buvusios centro mokinės Evelinos sėkmės istorija. Evelina dar būdama nepilnametė į Radviliškio technologijų ir verslo mokymo centrą atvyko iš Obelių (Rokiškio rajonas). Nuo vaikystės svajojusi apie konditerės ar šokėjos darbą Centre įgijo virėjos ir viešbučio darbuotojos kvalifikacijas. Tai veikli, energinga, ambicinga, niekada nestovinti vietoje ir bandanti visas galimybes.

Evelinos sėkmės istorija

Jau treji metai kai Evelina dirba viename iš garsiausių Šiaulių restorane. Čia ir prasidėjo buvusios mokinės darbo - karjeros kelias nuo virtuvės pagalbinės, virėjos link barmenės. Prisimena, kad pradėjus dirbti buvo nelengva, tartum iš naujo reikėjo viską mokytis. Tačiau turėdama restorano vadovės ir draugo palaikymą greitai susitvarkė su naujais iššūkiais. Šiuo metu jaučiasi puikiai. Apie dabartinį mėgstamą darbą kalbėjo su malonumu ir plačia šypsena veide.

Evelina mokiniams nuoširdžiai pasakojo kokius jausmus patyrė pirmąją darbo dieną, gavus pirmą atlyginimą, uždirbtų pinigų vertę, apie norą savarankiškai tobulėti, bendravimą su klientais bei ateities planus.

Baigiant susitikimą, Evelina atsakė į mokinių pateiktus klausimus ir pakvietė rimtai žiūrėti į mokslus, niekada nenustoti mokytis, tobulėti ir panaudoti žinias sėkmingos savo ateities kūrimui. Viskas įmanoma, jei tik stengiesi, esi protingas.

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui S. Kavaliauskienė, padėkojusi už šiltą pasakojimą ir pasidalintus įspūdžius, prisiminimui įteikė centro suvenyrus.

Tikimės, kad Evelinos pasiekimai ir sėkmės istorija įkvėps mokinius labiau pasitikėti savimi, siekti savo svajonės ir užsibrėžtų tikslų.

Vyr. socialinė pedagogė, karjeros specialistė Silva Bosienė

  • 001
  • 002
  • 003
  • 004
  • 005