Projektinė veikla

  

Viešbučio darbuotojo specialybės mokinių dėmesiui

RTVMC kaip siunčiantis partneris dalyvauja ERASMUS+ programos mobilumo projekte Nr. 2015-1-LT01-KA102-013282 „Improving Lithuanian Hotel Services through Capacity Building Practice“.
Projekto rengėjas ir iniciatorius: Viešoji įstaiga „Europos namai”
Projekto tikslas: suteikti galimybę studentams stažuotės užsienyje metu pagilinti savo žinias, įgūdžius, socialinius ir asmeninius gebėjimus ir įgauti naudingos patirties viešbučių turizmo ir paslaugų srityje. Projekto partneriai:
Panevėžio prekybos ir paslaugų verslo mokykla
Klaipėdos turizmo mokykla
Radviliškio technologijų ir verslo mokymo centras
Veisiejų technologijos ir verslo mokykla
Dalyviai: Iš Radviliškio technologijų ir verslo mokymo centro projekte dalyvaus 8 (aštuoni) Viešbučio darbuotojo specialybės mokiniai. Mokinius į darbo praktiką lydės du mokyklos atstovai.
Mobilumo vieta: Ispanija, Madridas, viešbutis “Campanile de las Rosas“ .
Data: 2016 m. kovo mėn.
Mobilumo trukmė: 2 savaitės.
Mobilumo veiklos: darbas pagal specialybę.
priėmimo ir administravimo funkcijos;
ūkinės dalies palaikymas ir organizavimas.
Dalyvių atrankos kriterijai: profesinė motyvacija, mokymosi pažangumas, užsienio kalbos (anglų) žinios, komunikaciniai gebėjimai, asmeninės savybės (pareigingumas ir atsakomybė).
Dalyviams bus išduoti Europass mobilumo dokumentai, patvirtinantys įgytą tarptautinę patirtį. Mokinius, norinčius dalyvauti atrankos konkurse į mobilumo projekto vizitą, ir atlikti praktiką Ispanijoje, prašome užpildyti anketą iki spalio 23 dienos.
Atrankos rezultatai bus pakabinti skelbimų lentoje spalio 30 d.